Mama & Baby Spa

Uniek Geboortezorg gaat verder dan alleen zorg tijdens de zwangerschap en bevalling. In de periode daarna bieden wij de persoonlijke nazorg die JIJ nodig hebt. Wij geven jou een bijzondere ervaring in onze unieke Baby Spa in Almere. Geniet samen met je baby van wellness én massage. Koester de bijzondere momenten samen met je kindje. Ontdek deze oase van rust en ontspanning, speciaal voor jou en je baby!

Een vast deskundig team

Ons deskundige team zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving waarin je baby vrij kan bewegen en zich optimaal kan ontwikkelen. Laat ons je baby de beste en meest ontspannen start in het leven geven.

Wellness en massages

Hier kan je kleintje genieten van warm water, zachte massages en het gevoel van gewichtloosheid. Terwijl jij je kunt ontspannen en genieten van kostbare momenten samen. Kom langs en ervaar zelf hoe bijzonder deze momenten kunnen zijn voor jou en je kleintje.

Waarom de Mama & Baby Spa?

Vanaf september 2024 zijn we samen de Uniek Mama & Baby Spa gestart vanuit onze liefde voor baby’s en hun welzijn. Vanaf het moment dat we zelf het ouderschap mochten ervaren, wilden we een plek creëren waar baby’s kunnen ontspannen en zich ontwikkelen. Onze spa biedt hydrotherapie en zachte massages die niet alleen rustgevend zijn, maar ook de motorische en zintuiglijke ontwikkeling stimuleren. We geloven dat een ontspannen baby bijdraagt aan een ontspannen ouder. Laat samen de spanning van de bevalling van jullie afglijden. Kom langs en ontdek onze Baby Spa!

Unieke groet,

Samantha en Rosanne

× Neem contact op