Favicon Uniek Geboortezorg

Zwangerschapsecho’s

Bij Uniek Geboortezorg begeleiden we je bij het verkennen en bewonderen van het leven dat groeit. Je kunt bij ons terecht voor de onderstaande echo’s. Indien je cliënt bij ons bent, ontvang je standaard een vitaliteitsecho (1e echo) en liggingsecho.

3D echo Uniek Geboortezorg

VitaliteitsechoDe reis van het leven
begint met de ontdekking van groei

Bij Uniek Geboortezorg bieden we een breed scala aan echo’s gedurende de zwangerschap om elk uniek moment van deze reis te omarmen. Het beeldmateriaal van de echo’s krijg je toegestuurd via een link zodat je het thuis kunt blijven bewonderen.

Vitaliteitsecho (7+ weken)
Verken met een vroege (inwendige) echo het embryo. We bekijken de locatie van de baarmoeder en mogelijk onthullen we een meerlingzwangerschap. Daarvoor is een echo tussen 7-8 weken het meest ideaal. Lees verder…Termijnecho (10 – 13 weken)
Deze medische echo bepaalt nauwkeurig de uitgerekende datum en monitort de ontwikkeling van jouw kindje. Lees verder…

13-wekenecho (12+3 – 14+3 weken)
Een uitgebreide echo waarmee eventuele ernstige lichamelijke afwijkingen vroeg gedetecteerd kunnen worden. De gezondheid van jouw baby wordt goed onderzocht. Lees verder…

Geslachtsbepaling echo (14 – 17 weken)
Ontdek het geslacht van jouw kindje vanaf 14 weken, inclusief beoordeling van ligging en grootte. Lees verder…

20-wekenecho (18 – 21 weken)
Een diepgaande screening van vitale aspecten, van hersenen tot ledematen, om ernstige lichamelijke aandoeningen te identificeren en de groei van je kindje te evalueren. Lees verder….echo-geslachtsbepaling-uniek-geboortezorg2D echo op eigen verzoek (24+ weken)
Vraag deze echo aan voor de controle van groei, positie en vruchtwater. Lees verder…

3D, 4D en 6D echo (24 – 30 weken)
Geniet van realistische beelden met een 3D, 4D en 6D echo. Lees verder…

Groei echo (28 – 36 weken)
Ontvang informatie over de ontwikkeling van je baby. Tijdens deze echo bekijken we onder andere naar de groei van de baby en naar de hoeveelheid vruchtwater. Lees verder…

Placentalokalisatie (30 – 32 weken)
Tijdens een placentalokalisatie-echo bekijken we de positie van de placenta. Dat is essentiële informatie voor een veilige zwangerschap en de juiste begeleiding. Lees verder…

Liggingsecho (rond de 35 weken)
Met een liggingsecho krijg je onder andere inzicht in de positie van je baby, de ligging van het hoofdje en het aanwezige vruchtwater. Lees verder…

Onze expertise

Uniek Geboortezorg creëert een warme, ondersteunende omgeving voor ouders tijdens het maken van de echo’s. Dat zijn namelijk de meest intieme momenten samen met jullie kindje.

“Ons streven is om van iedere echo een prachtige ervaring te maken. Het zien bewegen van je kleintje blijft een magisch moment.”

× Neem contact op