Favicon Uniek Geboortezorg

Begeleiding na een miskraam

Bij Uniek Geboortezorg begrijpen we hoe hartverscheurend en emotioneel het verlies van een kindje tijdens de zwangerschap kan zijn. In deze moeilijke tijd sta jij er niet alleen voor. Wij staan 100% klaar om jou en je partner te ondersteunen, zowel fysiek als emotioneel, tijdens dit verdrietige, uitdagende hoofdstuk van jullie leven. We willen dat je weet dat je niet alleen bent en dat we er zijn om je te helpen herstellen en veerkracht te vinden. Heb jij behoefte aan steun of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Begrip en ondersteuning

We bieden een luisterend oor, begrip en deskundige begeleiding bij het omgaan met emoties en herstel na een miskraam.Rouw is een zeer persoonlijke ervaring. Daarom passen we onze ondersteuning aan op basis van jouw behoeften, waarbij we jouw welzijn en herstel centraal stellen.

Het ‘Boompje van Hoop’ in het Luierpark
Veel papa’s en mama’s hebben de behoefte aan een gedenkplek voor hun verloren kindje. Samantha de Roode en Rosanne van Jole (Uniek Geboortezorg) hebben daarom het ‘Boompje van Hoop’ geplant in het Luierpark. Het is een prachtige herdenkplek, een plek om te reflecteren, te herinneren en troost te vinden. Hier kunnen ouders een moment van stilte en verbondenheid ervaren ter nagedachtenis aan hun verloren kindje.

Onze steun gaat verder

Na een miskraam is het belangrijk om tijd te nemen voor herstel, zowel lichamelijk als emotioneel. Indien jij daar behoefte aan hebt, zullen wij jou voorzien van:

  • Nazorgadvies
    Instructies en advies voor fysiek herstel na een miskraam.
  • Emotionele begeleiding
    Hulp bij het omgaan met verdriet, rouw en het verwerken van de emoties die gepaard gaan met een miskraam.
  • Hulpbronnen en verwijzingen
    Toegang tot informatie en ondersteuningsgroepen die je kunnen helpen bij het omgaan met het verlies en het vinden van steun bij anderen in een vergelijkbare situatie.
× Neem contact op