Favicon Uniek Geboortezorg

Verloskundige zorg;
geboortezorg op maat

Bij Uniek Geboortezorg starten we onze zorg rond de 8 weken met een belangrijke eerste intake. Tijdens deze afspraak bespreken we jouw gezondheid en die van je partner. Ook vragen we naar eventuele eerdere zwangerschappen om mogelijke risico’s vroegtijdig te identificeren. Daarnaast voorzien we jullie van relevante informatie die specifiek is voor deze fase van de zwangerschap. We plannen ook direct de termijnecho in tijdens deze afspraak.

Indien je cliënt bij ons bent, ontvang je standaard een vitaliteitsecho (1e echo) en liggingsecho.

Verloskundige zorg bij Uniek geboortezorg

Controles tijdens de zwangerschap

Gedurende de zwangerschap voeren we regelmatig controles uit bij jou en je kindje. Dat zijn voornamelijk medische checks, zoals het meten van de bloeddruk en het luisteren naar het hartje van je kindje. We monitoren ook of de groei van je kindje goed verloopt. Wanneer we thuis langskomen, kunnen deze medische checks gewoon plaatsvinden op jullie bed of bank.

Informatie tijdens de zwangerschap

Naast de medische controles voorzien we jullie op bepaalde momenten van relevante informatie om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op de zwangerschap, bevalling en het aanstaande ouderschap. De zwangerschapscontroles bieden een waardevol moment om elkaar beter te leren kennen. Op die manier leren wij wie jullie zijn en wat voor jullie belangrijk is. Natuurlijk nemen we voldoende tijd om al jullie vragen te beantwoorden.

Een vast team voor alle zorg die jij nodig hebt× Neem contact op