Favicon Uniek Geboortezorg

Borstvoeding: een unieke ervaring van begin tot eind

Bij Uniek Geboortezorg zetten wij ons in voor het welzijn van moeder en kind tijdens de zwangerschap, bevalling én kraamperiode. We geloven sterk in de kracht en de voordelen van borstvoeding voor zowel de moeder als de baby. Onze verloskundigen staan klaar om je te informeren over het belang van borstvoeding. We helpen je graag tijdens dit prachtige en belangrijke aspect van de moeder-zuigelingrelatie.

Tegelijkertijd respecteren we de keuze van elke moeder als het gaat om voeding voor haar baby. Of je nu kiest voor borstvoeding, flesvoeding of een combinatie. We bieden ondersteuning en advies zonder oordeel. Als flesvoeding jouw voorkeur heeft, staan we óók klaar met deskundig advies en begeleiding. En we zijn er altijd om vragen te beantwoorden. Jouw comfort en welzijn staan centraal in onze zorg. Wij zijn er om jouw keuze te ondersteunen en te respecteren.

borstvoeding uniek geboortezorg

Natuurlijke voeding, natuurlijke band

Borstvoeding als eerste keuze: bij Uniek Geboortezorg moedigen we borstvoeding aan als de eerste keuze voor voeding van de baby. Het biedt een unieke combinatie van voedingsstoffen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw baby.

Voordelen voor moeder en kind: borstvoeding heeft onmiskenbare voordelen, zoals het versterken van de immuunrespons van de baby, het bevorderen van een hechtere band tussen moeder en kind, en het verminderen van het risico op bepaalde ziekten voor zowel de moeder als de baby.

Deskundige begeleiding tijdens de borstvoedingsperiode

Wij als ervaren verloskundigen – en de lactatiedeskundigen waarmee wij samenwerken – staan klaar om jou te ondersteunen tijdens je borstvoedingsperiode. We bieden deskundig advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat zowel moeder als baby comfortabel en gezond zijn tijdens dit proces. We begrijpen dat iedere moeder en baby uniek zijn. Daarom bieden we een gepersonaliseerde aanpak, rekening houdend met jouw specifieke behoeften en omstandigheden.

Praktische tips en ondersteuning

  • Aanlegtechnieken: we leren je de juiste technieken voor een goede aanleg om het voeden voor jou en je baby comfortabeler te maken.
  • Omgaan met uitdagingen: van tepelkloven tot productieproblemen, we helpen bij het overwinnen van obstakels die kunnen optreden tijdens het geven van borstvoeding.

Jouw unieke borstvoedingsreis
begint hier

Samantha de Roode en Rosanne van Jole:
“Bij Uniek Geboortezorg begrijpen we de waarde van borstvoeding voor jou en je baby. We staan klaar om je te begeleiden, ondersteunen en aanmoedigen op deze prachtige reis van moederschap. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen tijdens jouw borstvoedingsavontuur. Samen zorgen we voor een gezonde en liefdevolle start voor jouw baby. Wij bieden een unieke en zorgzame ervaring van begin tot eind.”

NL / ENG