Favicon Uniek Geboortezorg

3D, 4D en 6D echo:
ontdek de magie van echoscopie

Wat is een 3D en een 4D echo ?
Een 3D echo laat stilstaande beelden zien met perspectief en kleur. Bij een 4D HD live echo krijg je bewegende real-time driedimensionale beelden te zien van je kindje. Gedetailleerde bewegingen van je baby worden prachtig zichtbaar. Met onze 3D/4D echoscopie zie je zelfs de kleinste gezichtsuitdrukkingen. Leg de eerste glimlach vast, zie een schattig duimpje of een vrolijke beweging.

3D echo Uniek Geboortezorg

Wat kun je verwachten tijdens een 3D en een 4D echo?
De 4D beelden leveren een unieke, emotionele kijk op het mooie, nieuwe leven dat in jou groeit. Alle bewegingen worden vastgelegd in 4D HD live. Onze echoscopisten bespreken na de echo hun bevindingen en eventuele vervolgstappen. Of je nu kiest voor de 3D echo of de real-time 4D HD live-ervaring, wij staan klaar om jouw unieke zwangerschapsmomenten vast te leggen en te delen via een persoonlijke link zodat je ze thuis kunt blijven bewonderen.

Waarom een 3D of 4D echo bij Uniek Geboortezorg?
Onze gespecialiseerde echoscopisten benaderen alle soorten echo’s op een persoonlijke en betrokken manier. We laten je met de 3D en 4D echo een levensechte weergave zien van de bewegingen van je baby. Bij Uniek Geboortezorg geloven we in het delen van kostbare momenten en bieden we graag een unieke ervaring.

Laat van jouw mooiste 3D pretecho een 6D (ultra) echo maken
Bij een zwangerschapsduur van 24-28 weken is het mogelijk om van een 3D foto een 6D foto te laten maken.

Binnen 3/5 werkdagen: €30,-
Binnen 24 uur: €45,-
Inclusief: 6D foto, vergelijkingsfoto en transformatiefilmpje

6D ultra
Binnen 3-5 werkdagen: €40,-
Binnen 24 uur: €55,-

NL / ENG