Favicon Uniek Geboortezorg

Het boompje van Hoop

Welkom bij het ‘Boompje van Hoop’ in het rustige Luierpark, een gedenkplek vol liefde en respect. Als Uniek Geboortezorg hebben wij – Rosanne van Jole en Samantha de Roode – deze boom mogen planten als een gebaar van steun en verbondenheid. Het biedt ouders de ruimte om herinneringen te koesteren en hun liefde tastbaar te maken door zelf een hanger in de boom te plaatsen of een plantje toe te voegen in de aarde eromheen. Het ‘Boompje van Hoop’ is een baken van herinnering, een symbool van eeuwige liefde. Het is er speciaal voor ouders die hun kindje tijdens of na de zwangerschap hebben verloren.

Het Luierpark in Stripheldenbuurt (Almere) is al jarenlang een mooie, serene plek voor verdriet en herdenking. Daarom hebben we onze boom op deze bijzondere plek geplant. Het is een rustplek waar ouders troost vinden. Het Boompje van Hoop staat vlakbij een speeltoestel, schommel en een rustige picknickbank. Het vormt een centraal punt waar ook zeker ruimte is voor luchtigheid en vrolijkheid. Zowel jonge als oudere kinderen kunnen daar lekker spelen en genieten van de omgeving.

Lieve papa’s en mama’s, jullie zijn niet alleen. Samen dragen we jullie verlies en herinneren we ons de kostbare zielen die te kort bij ons waren.

Meer informatie over ondersteuning en begeleiding na een miskraam


Boompje van Hoop

Rosanne en Samantha:
“Met dit gebaar willen we een plek creëren waar liefdevolle herinneringen kunnen groeien. En bieden we een speciale plek om samen te komen en te herdenken. Van ons, voor jullie.”

Welkom bij Uniek Geboortezorg!

Onze nieuwe praktijk voor verloskunde en echoscopie in Almere opende op 1 januari 2024 haar deuren. Ons kleinschalige team staat klaar om jou te begeleiden met persoonlijke zorg, die verder gaat dan 9 maanden. Wij hebben aandacht voor jouw baby én voor jou als (kersverse) mama. Wij staan naast je tijdens de zwangerschap en bevalling. En in de periode daarna bieden wij de nazorg die JIJ nodig hebt.

× Neem contact op