Favicon Uniek Geboortezorg

Uniek MAMA cursus

Verwen jezelf met de Uniek MAMA cursus van Uniek Geboortezorg. De MAMA cursus is een uniek programma van een aantal weken, volledig gericht op postpartum welzijn. Onze cursus wordt ondersteund door ervaren professionals, waaronder een lactatiekundige, bekkenbodem fysiotherapeut, mama coach en deskundige verloskundigen. We bieden jou een complete coachende benadering voor fysiek herstel, emotioneel welzijn met volledige deskundige begeleiding.

Uniek mama cursus
uniek mama cursus almere


Stap voor stap begeleiden we je door een reis van zelfzorg en herstel, waarbij we ons richten op het koesteren van zowel jou als moeder als je kostbare kleintje. Met aandacht voor de fysieke aspecten van herstel en emotionele ondersteuning, leggen we de basis voor een gezonde en gelukkige start voor jou en je baby.

Jij verdient het beste, en daarom nodigen we je uit om je vandaag nog in te schrijven voor deze betrokken en zorgzame postpartumervaring. Geef jezelf en je kleintje de perfecte start, want elke moeder verdient een moment van liefdevolle aandacht en deskundige zorg.

“Wij bieden persoonlijke geboortezorg op maat en streven naar de beste start in het leven voor jouw baby. Maar we zien ook JOU mama. Bij Uniek Geboortezorg draait het om aandacht voor zowel de groeiende band met je baby als zorg voor jou als (kersverse) moeder. Wij staan naast je tijdens de zwangerschap en bevalling. In de periode daarna bieden wij met de cursus ‘Uniek MAMA’ de nazorg die JIJ nodig hebt. Het is onze missie om elke mama het unieke en persoonlijke zorgtraject te geven dat zij verdient.”


Unieke groet,

Samantha de Roode & Rosanne van Jole
Verloskundigen en echoscopisten

× Neem contact op