Favicon Uniek Geboortezorg

Ontdek de magie van echoscopie

Bij Uniek Geboortezorg omarmen we de betoverende kracht van echoscopie. Elke echo vertelt een eigen verhaal en legt een uniek moment vast.

Elke zwangerschap is een unieke, intieme reis is. Met onze echo’s bieden we de ouders de kans om zich te verbinden, liefde te voelen en zich te verwonderen over het nieuwe leven dat zich ontwikkelt. De technologie van echoscopie creëert een ongelooflijk gedetailleerd zicht op de ontwikkeling van je kindje. Je vangt de eerste glimpen op van de bewegingen, gezichtsuitdrukkingen en groei.

Bij aanmelding voor de verloskundige zorg, ontvang je bij ons standaard een vitaliteitsecho (1e echo) en liggingsecho.

Ontdek onze feestelijke openingsactie
Tot en met 31 januari 2024 bieden we 20% korting aan op al onze pretecho’s.
Onze expertise

Uniek Geboortezorg creëert een warme, ondersteunende omgeving voor ouders tijdens het maken van de echo’s. Dat zijn namelijk de meest intieme momenten samen met jullie kindje.

“Ons streven is om van iedere echo een prachtige ervaring te maken. Het zien bewegen van je kleintje blijft een magisch moment.”

Zwangerschapsecho’s

Uniek Geboortezorg biedt een breed scala aan echo’s gedurende de zwangerschap, waaronder een vitaliteitsecho (vroege echo), de (eerste) termijnecho, de 13-wekenecho, de geslachtbepaling vanaf 14 weken, de 20-wekenecho, groei- en pretecho’s om de ontwikkeling van jouw baby te volgen.

3D / 4D echo’s

Met onze 3D/4D echoscopie zie je gedetailleerde beelden van je kindje, waarbij je zelfs de kleinste gezichtsuitdrukkingen ziet. Leg de eerste glimlach vast, zie een schattig duimpje of een vrolijke beweging. Al het beeldmateriaal van deze prachtige momenten vereeuwigen wij en delen we met jou via een link.

Geslachtsbepaling

Ben jij ook zo benieuwd naar het geslacht van je baby?
En wil jij liever niet wachten tot de geboorte? Onze geslachtsbepaling echo’s bieden jou de kans om dit unieke moment samen te beleven. Dit is al mogelijk vanaf 14 weken zwangerschap, bij een goede ligging van jullie kindje.

NL / ENG