Favicon Uniek Geboortezorg

Yvonne Verschoor

Hey aanstaande ouders, wat leuk om jullie te mogen ontmoeten! Ik ben Yvonne Verschoor en vanaf 21 maart 2024 versterk ik het team van Uniek Geboortezorg als verloskundige en echoscopiste. Mensen in mijn omgeving omschrijven mij als een echt ‘mensenmens’ en een heuse ‘gezelligheidsjunkie’. Gelukkig hebben we ruime spreekuurtijden, want ik kan echt eindeloos kletsen. Ik neem graag alle tijd die nodig is om jullie op je gemak te stellen en iedereen goed te informeren. Graag begeleid ik jullie in alles wat er op je pad komt.

Echo’s maken vind ik fantastisch. Het is zo bijzonder om de reactie van aanstaande papa’s en mama’s te zien wanneer zij voor het eerst hun kleintje op het scherm zien. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet even stiekem in de wonderlijke buik van mama gluren?

Naast mijn werk ben ik moeder van een puber en sinds kort ook een hondenmama van een puber. Ja, dat wordt nog wat, haha! Een leuk weetje over mij: ik ben zelf geboren in Amsterdam, toen Almere nog geen ziekenhuis had. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Samantha en Rosanne verder te bouwen aan deze unieke praktijk in Almere. En bovenal om samen een mooie, onvergetelijke tijd te beleven.

Tot snel!

Groetjes,

YvonneYvonne Verschoor
× Neem contact op