Favicon Uniek Geboortezorg

Van droom naar daad;
onze unieke reis naar een eigen praktijk

Het opstarten van onze eigen verloskundige praktijk. Een droom die uitkomt! Maar dan… wat willen we nou samen concreet neerzetten? Een fijne en kleinschalige praktijk.. persoonlijke zorg.. Een praktijk waar het gezin centraal staat maar ook echt aandacht is voor de veranderingen die je in de zwangerschap en daarna doormaakt. Zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en moeder worden/zijn. Enorm veel veranderingen waarin je er toch soms best alleen voorstaat.

Lees in dit blog welke uitdagingen wij tegenkwamen tijdens het opstarten van onze eigen praktijk.

“Regeldagen”

En tijden van verandering; dat stukje herkennen Samantha en ik de laatste tijd want: Er moet zoveel geregeld worden in een relatief korte tijd. Verzekeringen, websites, social media, reclame aanplakken, boekhouding, verbouwen en inrichten, drukwerk…

En zo ontstond ons eerste gezegde samen “Doe een stapje naar voren, doe een stapje terug”. Want als je mij en Samantha onze gang laat gaan, hebben we binnen een dag 25 dingen geregeld (ik mogelijk iets minder momenteel because of my mom-brain….). Want sinds mijn laatste zwangerschap…. Ik hoop dat het snel overgaat. Herkennen jullie dit?

Eendjes op de kermis

Mijn ideeën zijn niet te stoppen maar vliegen snel door m’n hoofd. Het voelt een beetje zoals die eendjes op de kermis, maar gaat dat rondje een stuk sneller. Af en toe pik je een idee eruit… en dan is het wachten tot de rest weer voorbij komt varen. Samantha is heerlijk gestructureerd, houdt ons op het rechte pad en onthoud juist ALLES. En dat is hoe een fijne samenwerking hoort te zijn, we vullen elkaar aan!


eendjes

Grote stappen en babystapjes


Ons belangrijkste doel voor 2024 is om naast heel veel stapjes naar voren te doen… ook eens een stapje terug te doen. Even kijken wat er al staat en hoe ver we al zijn. Want dat, lieve (toekomstige) mama’s, mogen we allemaal wel is wat vaker doen. Een stapje terug om te kijken wat we allemaal al gedaan hebben.Unieke groet,

Samantha de Roode & Rosanne van Jole
Verloskundigen en echoscopisten

× Neem contact op