Favicon Uniek Geboortezorg

Samantha de Roode

Ik ben Samantha, en ik verwelkom je van harte bij Uniek Geboortezorg, waar mijn passies voor zorgzaamheid, hard werken en ondernemerschap allemaal samenkomen. Laat me je meenemen in mijn wereld. Als verloskundige ben ik niet alleen iemand die alles regelt; ik ben ook een trotse moeder van zes geweldige kinderen. Mijn inzet voor mijn eigen kroost weerspiegelt zich in de zorg die ik bied aan jou, mijn gewaardeerde cliënt.

Mijn hart klopt sneller voor de verloskunde, en die passie combineer ik met mijn liefde voor echografie. Tijdens een echo merk je meteen dat ik niet alleen kijk naar wat er op het scherm verschijnt, maar dat ik begrijp wat er speelt in jouw zwangerschap en alles wat daarbij hoort. Of we nu samen zijn voor een controle, een echo of tijdens de bevalling, ik creëer bewust een huiselijke sfeer. Ik wil dat jij je op je gemak voelt.

Eerlijkheid is mijn handelsmerk. Ik deel mijn gedachten zonder terughoudendheid en behandel jou zoals ik zelf behandeld zou willen worden – met respect, begrip en aandacht voor jouw wensen. Samen beslissen is voor mij essentieel. Ik sta naast je, niet boven je, om samen de beste zorg te bieden.

Ik hoop zelf de rust uit te stralen die ik van binnen voel, ook op momenten die wat hectisch kunnen zijn. Mijn zorg is niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. Als moeder zorg ik voor moeders en vergeet daarbij nooit de betrokkenheid van partners en andere kinderen.

Bij Uniek Geboortezorg ben jij geen gewone cliënt; je maakt deel uit van een warm, deskundig geheel. Ik ben er om je te begeleiden, te ondersteunen en samen een onvergetelijke ervaring te creëren.

Unieke groet,

Samantha de Roode

NL / ENG