Rosanne van Jole

Ik ben Rosanne, mama van 3 jonge kindjes en een puberende bonusdochter. Ik val zonder twijfel onder de noemer ‘ervaringsdeskundige’ als het gaat om geboortezorg. Als professional in de verloskunde en echoscopie voer ik mijn werk met veel passie uit en voel ik me elke dag rijk dat ik dit mag doen.

Ik geloof er sterk in dat iedere zwangere vrouw en haar partner echt gehoord moeten worden. Persoonlijke aandacht voor jullie en jullie aanstaande kindje staat bij mij voorop. Mijn werk is pas geslaagd als jullie terugkijken op een zwangerschap waarin er echt naar jullie geluisterd is en er met jullie is meegeleefd. Hoeveel baby’s er ook geboren worden in Almere, jullie zwangerschap is voor mij het allerbelangrijkste.

In mijn eigen zwangerschappen besefte ik pas echt hoe cruciaal die persoonlijke aandacht is en hoe je daar naar verlangt. Zelfs ik, als verloskundige, werd onzeker over zaken die ik normaal gesproken als ‘normaal’ uitlegde. Het hebben van iemand die met je meedenkt, helpt geruststellen en relativeren, is van onschatbare waarde.

Bij Uniek Geboortezorg ben je niet alleen een cliënt; je maakt deel uit van een warme, vernieuwende praktijk waar persoonlijke aandacht, passie en professionaliteit samenkomen. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te mogen begeleiden in deze bijzondere fase van jullie leven.

Unieke groet,

Rosanne van Jole

× Neem contact op